Forældre info

Information til forældre.

Golf er en sund familiesport, hvor hele familien kan få frisk luft, motion og nyde den dejlige natur, samtidig med at man hygger sig med sine børn.

Til vores fredagsturneringer har vi et stort behov for hjælpere til de ikke-rutinerede juniorer, og det må også meget gerne være ikke-golfspillende 
forældre. Det er selvfølgelig juniorerne, der skal lære reglerne, føre scorekort  og vide, hvordan det hele forgår. Men Jeres hjælp vil bestå i, at I
går med, når de skal gå deres 9 huller, og I skal blot sørge for følgende:

  • Noter på  en blok, hvor mange slag børnene har brugt på at få bolden i hul. Børnene skal  selvfølgelig også selv tælle deres egne slag og en anden spillers slag. 
  • Sørge for, at børnene samler bolden op, hvis de har brugt 10 slag pr. hul – dette for at spillet flyder, og dem bagved ikke står og venter.
  • Når man er færdig med et hul skal børnene straks gå over til næste hul, hvor man så afstemmer antal slag med børnene. Derved kan bolden bagved hurtigere komme i gang.
  • Hvis børnene er i tvivl om en regel, så noterer man det og spørger turneringslederen, når man kommer ind, og tilretter scorekortet bagefter.
  • Holde øje med, hvor bolden lander, når børnene slår. Den kan let lande i højt græs, hvor den er svær at finde. Her skal alle børnene hjælpe med at finde bolden, så man hurtigt kan komme videre.
  • Sørge for at alle børn står bagved den, der skal slå, så man ikke rammer nogen foran!
  • Være positiv – ros andres gode slag og ”kom igen” på de dårlige.
  • Hvis børnene slår en græstørv op, så skal den samles op og lægges tilbage i det hul, der blev lavet, så man bevarer en flot bane.
  • Til sidst og ikke mindst: husk børnene på, at de skal drikke og spise lidt mellem hullerne, da spillet kræver meget energi.  
God tur, og husk at golf er en god start på weekenden!!

Vi mener, at I kan være en stor hjælp for børnene i starten, så de ikke føler sig stresset af spillerne bagved, og derved kan få en succesoplevelse fra start.

Forældre til juniorer i Odder Golfklub, der er medlem i andre klubber eller fleksible medlemmer hos os selv, kan spille 9 huller med de pågældende juniorer for kr. 150.

Juniorafdelingen


opdateret af admin d. 09 mar 2017