DGU Junior Cup

Kære alle Juniorer træningen i uge 19 samles for alle om tirsdagen den 8. maj hvor der spilles kvalifikation til DGU Junior Cup.
 
ALLE kan deltage, så skynd dig lidt at meld dig til. Sidste tilmelding er fredag den 4. maj kl. 12.00
 
Tilmelding via golfbox her: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=1533643
Turneringen kan også findes under fredagsturneringer på hjemmesiden
 
DGU Junior Cup er en mulighed for at spille golf med en masse børn på ens egen alder. Uanset om en klub har mange eller få juniorer, er Junior Cup en god turnering. Hver klub kan sende 14 spillere til landsdelsfinalen, da der spilles i 14 rækker.
 
Turneringen starter med en klubkvalifikation, hvor juniorer i samme årgang, fordelt på køn, spiller mod hinanden om, at komme videre til landsdelsfinalen.
 
Turneringen spilles som stableford over 9 huller med løbende start fra orange tee. Vinderen i hver række deltager i en landdelsfinal og evt. senere en landsfinale:
 
Landsdelsfinaler (2 vest og 2 øst for Storebælt): Afvikles d. 9. juni 2018 i hhv. Ørnehøj Golfklub, Skovbo Golfklub og Vallø Golfklub, samt d. 10. juni i Dejbjerg Golfklub. De kvalificerede spillere fordeles på de 4 spillesteder efter klubbens geografiske placering og antallet af deltagere (der må ikke spilles på hjemmebane).
 
Landsfinale: Afvikles i Birkemose Golf Club, onsdag d. 11. juli 2018.